TROCATHLONUL TOAMNEI 2018- TÂRGUL TĂU DE HOBBYURI SPORTIVE

21-09-2018

Mai știi schiurile pe care nu le-ai scos din debara din 2015? Dar bicicleta pe care cel mic nu o mai folosește de luni întregi? Rolele care stau uitate pe balcon sau banda de mers folosită drept cuier? Ganterele folosite pentru a bloca ușa sau patinele pe care le-ai folosit la un singur patinoar? 

Ce ție nu-ți mai trebuie, pentru alții poate fi o comoară!

📢 Vino în perioada 12.10-04.11 cu echipamentul pe care vrei să îl vinzi în orice magazin Decathlon. Îți vei recupera astfel investiția și vei avea buget pentru noile tale pasiuni! În plus, ajuți la un consum responsabil și un alt pasionat de sport se va bucura de produsul tău, redându-i o nouă viață.  Indiferent de marcă sau de magazinul de achiziție, noi ți-l facem vizibil online și îl expunem în magazinul nostru Decathlon gratuit, așa încât ai șanse crescute de vânzare.

Iar daca alegi doar să cumperi de la Trocathlon, ești avantajat: te poți bucura de sport la prețuri și mai mici decât cele de achiziție ale foștilor proprietari! Și poți încerca ușor și fără "remușcări" financiare un sport nou! 

 

🔴 Pentru că ținem la siguranța ta, este important să știi că beneficiezi de 1 revizie gratuită timp de 1 an pentru cumpărarea de biciclete sau schiuri de la Trocathlon, în condițiile din regulament.

Trocathlon este singurul loc unde găsești produse sportive second hand evaluate de specialiști și unde ești consiliat de ei: o echipă întreagă te sfătuiește și te însoțește în procesul de vânzare sau de cumpărare, ca tu să fii sigur de calitatea produsului tău, chiar dacă este second hand. Totul pentru siguranța ta! 👌

 

Cum funcționează ? Cu un singur click poți afla de pe site-ul nostru la rubrica CUM VÂND si CUM CUMPĂR.


Ne vedem la TROCATHLON! Tu ce vei face? Vinzi sau cumperi?