TÂRG DE CAIAC ȘI STAND UP PADDLE SECOND HAND 25 AUGUST 2018

09-08-2018

Dacă de multe ori ai privit cu drag pe cei care practicau caiac sau stand up paddle 🏄, și te-ai gândit măcar o dată cum ar fi să ai propriul tău echipament cu care să explorezi apele oricând și oriunde, 🌊Trocathlon face aceste sporturi în trend și mai accesibile pentru tine, pentru prima dată în cadrul târgului, la preț de second hand! Poți cumpăra sau poți vinde! 💪

 

În cadrul evenimentului, pasionații de sport au ocazia să își expună placa de stand up paddle sau caiacul

(ORICE MARCĂ ar fi) pentru ca viitorii proprietari ai produselor să le poată testa în siguranță înainte de a le cumpăra. 

Cei care tocmai s-au îndrăgostit de stand up paddle sau caiace au ocazia să le cumpere la second hand!  

 

Alături de produsele second hand, vei avea ocazia să testezi și plăci de stand up paddle și caiace  noi de la Decathlon, pentru a descoperi frumusețea sportului pe apă și tehnicitatea produselor noastre.

 

Pe 25 august, lângă Biblioteca Centrală din București, pe râul Dâmbovița,  între 9h și 15h, cu sprijinul SupAcademy, totul se expune, totul se testează pe apă🌊! O ocazie perfectă de prețuri second hand, de vânzare și testare...direct pe apă, de la utilizatori pentru utilizatori! Pasionații de sport și de second hand intră în contact! Alături de SupAcademy, profesioniști în Stand Up Paddle!

 

PARTICIPARE GRATUITĂ PENTRU EXPOZANȚI, TESTARE GRATUITĂ PENTRU PARTICIPANȚI! 

📌 Vrei să vinzi un produs (caiac sau stand up paddle):

  • te înscrii în listă, pentru ca un loc de expoziție la târg să poată fi al tău
  • prețul este stabilit de tine, vânzător, în acord cu sfatul specialiștilor noștri
  • la sosirea la târg și la expunere, ca vânzător, vei semna  un contract Trocathlon, conform căruia după expunere și testare la spațiul evenimentului, vei depozita produsul la magazinul Decathlon unde are loc Trocathlon, pentru vânzare
  • vânzarea produsului nu se va face pe loc, ci numai la magazinul unde va fi depozitat după expunerea la târg (pentru creșterea șanselor de vânzare). Acolo, echipa Trocathlon va urca inclusiv online produsul pe trocathlon.ro.
  • după această etapă de eveniment, vei transporta și depozita produsul spre vânzare la magazin. Utilizatorii care l-au testat și doresc să cumpere produsul, îl pot achiziționa ulterior din magazinul unde a fost depozitat și expus 
  • în urma vânzării produsului, vei primi un voucher egal cu prețul de vânzare, care poate fi folosit apoi pentru achiziționarea unui echipament nou din Decathlon

📌 Vrei să cumperi un produs (caiac sau stand up paddle): 

  • testezi produsul pe apă, în cadrul târgului
  • toate detaliile despre produs sunt direct furnizate de utilizatorul proprietar al produsului
  • poți fi ajutat în alegere prin sfaturi de specialiștii noștri Decathlon aflați la fața locului 
  • dacă dorești să îl cumperi, poți achiziționa produsul din magazinul în care va fi depozitat (Decathlon Pallady)

🔺Descoperă regulamentul de participare.

🔺Inscrie-te in listă, pentru a dispune de spațiu de expunere la vânzare!

Ateliere practice despre cele 2 sporturi își așteaptă participanții în cadrul evenimentului. Descoperă tips & tricks de la specialiști!

 

DESCRIERE EVENIMENT

👉 Evenimentul constă în 2 etape:

O etapă de expunere & testare practică și o etapă de expunere direct la magazinul Decathlon Pallady.

✔️O primă etapă pe data de 25.08.2018, între ora 9 și ora 15, când proprietarii pot începe să depună produse de ocazie în spaţiul TROCATHLON de pe râul Dâmbovița. Nu se pot depune produse în ultima oră de desfășurare a evenimentului Trocathlon (14h-15h).

✔️A doua etapă se desfășoară între 25.08.2018, începând cu  ora 16, și 02.09.2018, până la ora 20. În această etapă proprietarii își vor expune produsele la magazinul Decathlon Pallady, de unde pot fi achiziționate.

                                                                                                       ***

Acțiuni desfășurate:

- ➡️ expunerea și/sau testarea plăcilor de stand up paddle și a caiacelor expuse, pe râul Dâmbovița.

- 🌊testarea produselor pe apă, inclusiv a produselor noi Decathlon

- 🏄 descoperirea sportului (caiac, stand up paddle)

- 👨‍👩‍👦 ateliere practice (de informare despre sport și echipament- urcare/coborare de pe placa/caiac, pozitie corecta, intoarceri, tehnici de vaslit, controlul directiei, tehnici de deplasare; atelier de FIRST TIME ON SUP/CAIAC- pregatire, echipare, punere in practica a teoriei). Persoanele care testează vor fi supravhegheate constant.

❗ Pentru testare, este recomandată echiparea corespunzătoare intrării pe apă: tricou, pantaloni scurți, șapcă pentru protecție solară, cremă pentru protecție solară.

                                                                                                      ***

Fiecare participant va avea parte de o instruire teoretică legată de utilizarea corectă a plăcilor de SUP și a caiacelor.

Participanții au posibilitatea de a pune in practică cele invățate și de a testa produsele expuse, pe râul Dâmbovița, pe pontonul SupAcademy.

Este obligatoriu ca pe apă să se intre cu vesta de salvare sub îndrumarea organizatorilor. SupAcademy împreună cu un salvamar vor fi alături pentru siguranța participanților.