Protecția datelor

Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale în cadrul evenimentului TROCATHLON și drepturile dvs. privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

Responsabilul pentru prelucrarea datelor

Operatorul și responsabilul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este ROUMASPORT S.R.L., cu sediul in Bucureşti, 061129, sector 6, corp 2 - Hipermagazin DECATHLON din cadrul Centrului Comercial Militari situat in  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 546 – 560.

Datele prelucrate

Procesăm datele necesare pentru realizarea vânzării în cadrul Trocathlon: numele, prenumele, numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, adresa poștală, seria și nr. CI, codul numeric personal.

Temeiul juridic al prelucrării

Ne ocupăm de promovarea și vânzarea produselor dvs. uzate. În termeni legali, acest lucru se numește contract. Pentru a executa în mod corespunzător contractul dintre noi, precum și pentru a vă putea identifica în cazul în care trebuie să vă returnăm produsul pentru că nu a fost vândut, trebuie să procesăm datele dvs. personale.

Perioada de stocare

Datele dvs. vor fi șterse la 5 ani de la ultimul contact cu noi, constând în participarea la un eveniment Trocathlon.

Destinatarii datelor

Datele dvs. sunt destinate magazinelor noastre și departamentului de IT. Este posibil să utilizăm subcontractanți pentru procesarea datele dvs., dar numai în scopuri de găzduire și conform instrucțiunilor transmise de noi.

Transferul în afara UE

La DECATHLON, depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele personale respectând reglementările europene în materia transferului datelor. Datele dumneavoastră personale prelucrate în acest scop, sunt transferate doar în interiorul UE. Totuși, în cazul în care suntem nevoiți să transferăm datele dumnevoastră înafara UE, o vom face doar cu respectarea dispozițiilor Regulamentului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Mai multe informații despre transferurile de date, aici: https://www.decathlon.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-personale.html

 

Profilare automată

Participarea dumneavoastră la evenimentul Trocathlon dvs. nu este subiectul unei acțiuni sau unei decizii complet automatizate din partea noastră.

Drepturile dvs.

Puteți solicita să consultați, să corectați sau să ștergeți datele dvs. personale. În anumite condiții, puteți solicita transferarea datelor dvs. către o altă entitate decât Decathlon.Trebuie doar să trimiteți un e-mail la adresa: datepersonale@decathlon.com. Mai multe despre drepturile tale, aici:https://www.decathlon.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-personale.html

 

Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor note de informare privind protecția datelor personale poate deveni necesară. În acest caz, vă vom informa despre astfel de modificări.