Protecția datelor

Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale în cadrul evenimentului TROCATHLON și drepturile dvs. privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

Responsabilul pentru prelucrarea datelor

Operatorul și responsabilul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este ROUMASPORT S.R.L., cu sediul in Bucureşti, 061129, sector 6, corp 2 - Hipermagazin DECATHLON din cadrul Centrului Comercial Militari situat in  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 546 – 560.

Datele prelucrate

Procesăm datele necesare pentru realizarea vânzării în cadrul Trocathlon: numele, prenumele, numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală.

Temeiul juridic al prelucrării

Ne ocupăm de promovarea și vânzarea produselor dvs. uzate. În termeni legali, acest lucru se numește contract. Pentru a executa în mod corespunzător contractul dintre noi, trebuie să procesăm datele dvs. personale.

Perioada de stocare

Datele dvs. vor fi șterse la 2 ani de la ultimul contact.

Destinatarii datelor

Datele dvs. sunt destinate magazinelor noastre și departamentului de IT. Este posibil să utilizăm subcontractanți pentru procesarea datele dvs., dar numai în scopuri de găzduire și conform instrucțiunilor transmise de noi.

Transferul în afara UE

La DECATHLON, depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele personale respectând reglementările europene. Totuși, ................................ În acest context, acestea pot fi transferate în afara Uniunii Europene. Mai multe informații despre transferurile de date.

Profilare automată

Întrebarea dvs. nu este subiectul unei acțiuni sau unei decizii complet automatizate din partea noastră.

Drepturile dvs.

Puteți solicita să consultați, să corectați sau să ștergeți datele dvs. personale. În anumite condiții, puteți solicita transferarea datelor dvs. către o altă entitate decât Decathlon.Trebuie doar să trimiteți un e-mail la adresa: datepersonale@decathlon.com Mai multe despre drepturile tale.Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesară. În acest caz, vă vom informa despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul dvs., vă vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.