Nicio zi mai buna decat "Ziua reducerii la trocathlon"

05-05-2018

Sezon de sezon, pasionații de sport care doresc să profite de prețurile mici, de second hand, la Trocathlon, au la dispoziție aproximativ 3 săptămâni pentru a vinde sau a cumpăra produse sportive. La Trocathlon, ne asigurăm că prețurile sunt accesibile pentru cumpărătorii care ne vizitează spațiul, și mai ales că produsele sunt sigure pentru ei!

 

Și mai mult, ne place să oferim mereu mai multă bucurie: ultima zi de Trocathlon este întotdeauna despre MAI MULT, MAI IEFTIN! E ziua în care facem sportul mai ...accesibil decât accesibil, prețurile mai mici și clientii mai mulțumiți!

 

Ultima zi este ziua reducerii Trocathlon: 20 % este reducerea de care beneficiază vizitatorii noștri la orice produs achiziționat în data de 12 noiembrie! Reducerea se aplică, în conformitate cu regulamentul, pentru orice produs rămas în spațiul de vânzare la data de 12.11, numai in magazine.

 

Continuăm astfel o tradiție veche de 14 sezoane, care să aducă tuturor partenerilor noștri sportivi fideli ai Trocathlon, mai multă bucurie!

 

Așa că...SAVE THE DATE: 12 noiembrie este ZIUA REDUCERII TALE DE 20%!