Echipa noastră

Membrii echipei noastre sunt specialiști și pasionați de sporturile pe care le promovează în Decathlon, așadar te pot sfătui în alegeri sau în vânzare. Sunt întotdeauna gata să își ofere ajutorul, pentru ca tu să ai imaginea corectă a produsului, de la stare la preț. În plus, știu mereu să ofere sfaturi despre sportul pe care l-ai ales sau care te pasionează, fie că începi cu schiul, că dai o șansă patinajului pe gheață sau că încerci un sport nou ca paddle. 


Aceasta face  diferența: suntem echipa ta sportivă, chiar și atunci când este vorba de produsele second hand.


Ramona
Lider Proiect National Trocathlon
Alex
Coordonator IT Trocathlon
Roxana
Grafician Trocathlon
Doru
Monitor Trocathlon
Îmi investesc zilnic pasiunea în a face acest proiect cunoscut în România: este unicul serviciu second hand axat pe sport, unde o întreagă echipă este alături de utilizatori în procesul de depunere, vânzare, consiliere. Cred în puterea noastră de a face astfel sportul cât mai accesibil pentru toți și în aceea că putem ajuta mediul înconjurător printr-un consum responsabil și o utilizare îndelungată și de calitate a produselor sportive.

Consider Trocathlon foarte folositor atunci când vrei să faci un upgrade la echipamentul sportiv. Având experiența de Responsabil Trocathlon timp de 2 ani direct în magazin, iar acum fiind coordonator IT pe acest proiect, m-a ajutat foarte mult să înțeleg nevoile clienților și să ajut la imbunătățirea serviciilor oferite de noi pentru a face o experiență cât mai plăcută clienților noștri. 

Mi se pare extraordinar ca exista acum posibilitatea de a reutiliza echipamentul sportiv, ca poti vinde ce nu mai folosesti si ca aceste produse ajung la preturi foarte bune la cei ce au nevoie de ele. Si totul pentru cel mai nobil scop: sa ne bucuram de sport! Sunt mandra ca pot contribui la acest proces!

La fiecare sezon, am plăcerea de a mă implica în organizarea spațiului Trocathlon din magazinul meu, pentru a dezvolta împreună cu echipa mea cea mai bună experiență pentru utilizatorii noștri sportivi. Apoi, încerc să o duc mai departe, împărtășind cunoștințele cu toate echipele magazinelor Decathlon. A face cât mai clare nevoile celor care aduc sau cumpără produse sportive second hand, și a le răspunde prin formările mele, reprezintă o provocare, iar aceasta îmi dă energie zi de zi.