CEL MAI BUN MOTIV SĂ CUMPERI DE LA TROCATHLON

03-10-2018

Sigur, am putea găsi mult mai multe motive, dar unul sigur diferențiază Trocathlon de orice alt târg second hand: SIGURANȚA TA! 

 

Știi deja, dacă ai participat la Trocathlon, că pe tot parcursul procesului de vânzare sau cumpărare, ai alături echipa din magazinul Decathlon: o echipă entuziastă care te sfătuiește pas cu pas, fie că este vorba în a te consilia despre preț, fie că îți poate recomanda trucuri de întreținere sau de alegere a produsului dorit. 

 

Dar dacă alegi să cumperi de la târgul de hobby-uri sportive, o surpriză în plus te așteaptă: REVIZIA GRATUITĂ, valabilă o singură dată timp de 1 an, pentru schiuri și biciclete achiziționate de la Trocathlon. Aceasta este oferită numai clienților care dețin un card de fidelitate Decathlon, așadar dacă nu ai unul deja, nu e târziu să îl faci: online sau în magazin.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Pentru a dispune de revizie, clientul trebuie să prezinte dovada achiziționării schiurilor sau bicicletei de la Targul Trocathlon. Dovada achiziției produsului de la un eveniment Trocathlon se va face prin bon fiscal/proces verbal de predare-primire.

Revizia va presupune doar reglarea și verificarea produselor (schimbător și frână la biciclete, ceruire schiuri și ascuțire canturi pentru schiuri).

Revizia nu include schimbarea gratuită a pieselor produselor.

Serviciul de ascuțire a canturilor este disponibil doar în magazinele Decathlon Iuliu Maniu, Pitesti, Constanta, Suceava, Cluj, Brasov, Oradea, Berceni, Timisoara, Baneasa, Sibiu, Iasi, Pallady, Ploiesti, Targu Mures și Focsani, numai în perioada octombrie-martie. Alte magazine pot avea, in functie de disponibilitate, posibilitatea de a ascuti schiurile prin serviciul unui alt magazin Decathlon. Revizia va fi, in acest caz, tot gratuita.

 

Sperăm să te bucuri de revizie! Nu ezita să ne dai un feedback chiar aici pe trocathlon.ro!