Articolele sportive second-hand, ideale cand facem cunostinta cu sportul

05-05-2018

Încă de la vârste fragede,copiii explorează  singuri, sau ajutaţi de părinţi, activităţile sportive. Sportul este un prilej de a ghida copilul către un stil de viaţă sănătos, dar şi către organizare, disciplină, socializare în cadrul şcolii sau la locul de joacă. 
Trocathlon vine în ajutorul tău pe parcursul acestei „călătorii” de descoperire a lumii sportive a celor mici!

 În cadrul unicului târg de echipamente sportive second-hand din România,  poți alege dintre zeci de echipamente utilizate, în stare bună sau foarte bună, verificate de echipele noastre. 
Siguranţa ta este pe primul plan pentru noi! Astfel, echipele noastre se asigură că toate articolele disponibile la Trocathlon sunt în stare perfectă de funcţionare.


De ce să alegi Trocathlon pentru copii? 
Încă de la primele ediţii, ne-am bucurat de faptul că părinţii şi-au dorit atât să cumpere, cât şi să

vândă echipamentul sportiv al copiilor, fie pentru că ei nu mai erau interesaţi de articolele respective, fie pentru că cei mici cresc. Astfel, alţi copii îşi pot alege de la târg dintr-o gamă variată de articole: biciclete, role, patine, schiuri, clăpari, echipamente de protecţie, rachete de tenis sau badminton, plăci de snowboard sau skateboards.

În plus, durata de viaţa a articolelor sportive destinate copiilor este mult mai mică decât a celor pentru adulţi. Dacă aduci la târg aceste echipamente, de oriunde le-ai fi achiziționat inițial, ai siguranţa că ele vor fi utilizate cu plăcere de alţi copii, aşadar „reciclezi” un produs, iar dacă articolul tău se vinde, primeşti un voucher echivalent cu preţul stabilit la depozitare în cadrul Trocathlon. Voucherul respectiv poate fi folosit pentru noi cumpărături în magazinele Decathlon.

Nu uitaţi, copiii se bucură de sport, mai ales atunci când îi ajutăm cu echipamente distractive şi le punem la dispoziţie bucuria diversităţii. 

Trocathlon este organizat de două ori pe an ( ediţia de primăvară şi cea de toamnă ) în toate magazinele Decathlon din România și se desfășoară permanent în Decathlon Craiova și Sibiu. Sute de participanţi vând sau cumpără produse şi ne bucurăm de fiecare dată că aducem împreună pasionaţi de sport de toate vârstele.