5 motive bune sa alegi produse sportive second hand

05-05-2018

Ești avantajat(ă): poți avea echipamente aproape noi, chiar performante, la un preț mai mic decât cel al pieței. Accesibile pentru orice buzunar, chiar și biciclete, role sau schiuri...cine nu visează la asta?

 

Nu știi niciodată la ce sport te vei opri !

Vrei să descoperi un sport și nu ești sigur dacă o să îți placă? Produsele sportive second hand sunt cea mai bună soluție. Pe măsură ce performanța ta crește, poți alege dacă merită să investești mai mult.

 

Treci mai ușor și mai des de la un echipament la altul !

Datorită prețurilor mici, îți va fi ușor să schimbi echipamentul mai des. Copiii cresc repede, echipamentele pentru ei nu țin pasul ! Poți oricând să alegi produse pe mărimea lor, de la un an la altul, fără să faci un sacrificiu financiar !

 

Cu Trocathlon, nu ai surprize !

Știi deja că orice produs aflat la Trocathlon a fost verificat de specialiști si pus spre vânzare doar pentru că este într-o stare bună, fără rabat de la siguranță. Toate produsele sunt verificate și evaluate pentru tine !

 

Ești eco, ești generos !

Oferind o nouă viață echipamentului tău, reduci rata de consum: în loc să arunci rolele la gunoi pentru că cei mici au crescut, le poți vinde și poți lăsa alți copii să se bucure de ele ! Sportul înseamnă și generozitate !