PENTRU TINE CLIENTUL NOSTRU FIDEL...


Siguranța ta este prioritatea noastră !

Ai acum 1 REVIZIE GRATUITĂ, valabilă timp de 1 an de la cumpărarea produselor Trocathlon! Serviciul de revizie gratuită este adresat clienților care dețin un card de fidelitate Decathlon, numai pentru: schiuri și biciclete.


Pentru a dispune de revizie, clientul trebuie să prezinte dovada achiziționării schiurilor sau bicicletei de la Targul Trocathlon. Dovada achiziției produsului de la un eveniment Trocathlon se va face prin bon fiscal/proces verbal de predare-primire.


Revizia va presupune doar reglarea și verificarea produselor (schimbător și frână la biciclete, ceruire schiuri și ascuțire canturi pentru schiuri).


Revizia nu include schimbarea gratuită a pieselor produselor.


Serviciul de ascuțire a canturilor este disponibil doar în magazinele Decathlon Iuliu Maniu, Pitesti, Constanta, Suceava, Cluj, Brasov, Oradea, Berceni, Timisoara, Baneasa, Sibiu, Iasi, Pallady, Ploiesti, Targu Mures și Focsani, numai în perioada octombrie-martie. Alte magazine pot avea, in functie de disponibilitate, posibilitatea de a ascuti schiurile prin serviciul unui alt magazin Decathlon. Revizia va fi, in acest caz, tot gratuita.